Welkom bij hondentrimsalon ’t vlekje!

Graag stel ik mezelf even voor zodat jullie weten door wie je geliefde viervoeter zijn verzorgingsbeurt krijgt.

Ik ben Cynthia Dhooghe, dierenvriend in hart en nieren. Samen met mijn vriend Pieter hebben wij een leuke hoeve gekocht in 2016 die we nu geleidelijk aan het opbouwen zijn. Dit zodat al onze dieren niks tekort kunnen komen. Van kleins af aan had ik thuis al honden. Ook heb ik de ‘paardenmicrobe’ opgelopen toen ik acht jaar oud was. Omringd worden door dieren, maakte het dan ook evident voor welke studie ik zou kiezen. In juni 2013 ben ik afgestudeerd als bachelor in Agro- en Biotechnologie optie dierenzorg. Hierdoor kan ik aan de slag als dierenverzorger of dierenartsassistente. Na deze driejarige opleiding heb ik de tweejarige opleiding hondentrimmen gevolgd in avondschool. In juni 2015 ben ik afgestudeerd en mag ik mij gediplomeerd hondentrimster noemen.

Niet lang daarna ben ik gestart met mijn eigen trimsalon. Op 11 februari 1991 ben ik geboren en mijn trimsalon ’t vlekje zag op 11 februari 2016 het levenslicht, exact, op mijn 25ste verjaardag! Ik ben gestart in Zele en sinds oktober 2018 gevestigd in Lokeren. ’t vlekje is een bijberoep van mij, dat ik uitoefen na mijn uren of op zaterdag. Van 2014 tot januari 2021 was ik te vinden in het dierenasiel van Aalst als dierenverzorgster. En sinds februari 2021 volgt er een carrièreswitch en ben ik 4 dagen per week te vinden als dierenartsassistente bij een dierenarts in Lokeren en nog 1 dag bij een andere dierenartsenpraktijk.

Naast mijn verschillende jobs met dieren zijn er uiteraard in mijn vrije tijd nog dieren aanwezig!

Zelf hebben we twee leukerds van honden geadopteerd. Een altijd blije en actieve Boxer, Otis (2013). Hij is sinds februari vergezeld door mijn spring-in-t-veld Dalmatiër, Olaf (2019). Deze lieverds zijn te bewonderen aan de muur in mijn salon en zul je misschien tegenkomen in de tuin.

Verder zijn wij de trotse bezitters van enkele paarden en richt mijn vriend paarden af. Vandaar de grote paardenstal waarin mijn salon zich bevindt. Ikzelf rijd met mijn merrie Lotte puur als ontspanning, verder geen wedstrijden voor mij.

Indien ik je nog niet overtuigd heb van mijn passie voor dieren, dan stel ik voor dat je eens een afspraak maakt om je viervoeter een verzorgingsbeurt te geven en zo mijn passie zelf te ontdekken! Hopelijk tot snel 😉