Ik ben Cynthia Dhooghe, oprichtster van hondentrimsalon ’t vlekje en ik ben sinds 1 mei 2023 gestopt met trimmen wegens andere uitdagingen. Ik laat het trimsalon dan ook in de goede handen van Lisa. Hieronder nog even een kleine voorstelling van wie ik ben.

Ik ben een dierenvriend in hart en nieren. Van kleins af aan had ik thuis al honden. In juni 2013 ben ik afgestudeerd als bachelor in Agro- en Biotechnologie optie dierenzorg. Hierdoor kan ik aan de slag als dierenverzorger of dierenartsassistente. Na deze driejarige opleiding heb ik de tweejarige opleiding hondentrimmen gevolgd in avondschool. In juni 2015 ben ik afgestudeerd en mag ik mij gediplomeerd hondentrimster noemen.

Niet lang daarna ben ik gestart met mijn eigen trimsalon. Op 11 februari 2016 zag trimsalon ’t vlekje. Ik ben gestart in Zele en sinds oktober 2018 gevestigd in Lokeren. ’t vlekje was een bijberoep van mij, dat ik uitoefende na mijn uren of op zaterdag.

Zelf hebben we twee leukerds van honden geadopteerd. Een altijd blije en actieve Boxer, Otis (2013) en mijn spring-in-t-veld Dalmatiër, Olaf (2019).

Cynthia & Pieter
Cynthia & Pieter