Melissa Crew
Melissa Crew

Welkom bij hondentrimsalon ’t vlekje!

Graag stel ik mezelf even voor zodat jullie weten door wie je geliefde viervoeter zijn verzorgingsbeurt krijgt.

Ik ben Melissa Crew en reeds van jongs af aan ben ik gebeten door de dierenmicrobe met een grote voorliefde voor honden.

Mijn eerste stap richting de dierenwereld zette ik in 2015 en koos ik vol passie voor de opleiding Kleinvee- en gezelschapsdieren aan de Broederschool Biotechnische en Sport te Sint-Niklaas. Tijdens mijn stageperiodes ontdekte ik het vak hondentrimmen en dit voelde onmiddellijk vertrouwd aan! In 2022 koos ik dan ook om de voltijdse opleiding Hondentrimmer – Pensionuitbater te volgen aan het Syntra te Antwerpen.

Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat Cynthia en Pieter in mij stellen om jullie viervoeters met de grootste zorg te omringen!

Ik ben Cynthia Dhooghe, oprichtster van hondentrimsalon ’t vlekje en ik ben sinds 1 mei 2023 gestopt met trimmen wegens andere uitdagingen. Ik laat het trimsalon dan ook in de goede handen van Melissa. Hieronder nog even een kleine voorstelling van wie ik ben.

Ik ben een dierenvriend in hart en nieren. Van kleins af aan had ik thuis al honden. In juni 2013 ben ik afgestudeerd als bachelor in Agro- en Biotechnologie optie dierenzorg. Hierdoor kan ik aan de slag als dierenverzorger of dierenartsassistente. Na deze driejarige opleiding heb ik de tweejarige opleiding hondentrimmen gevolgd in avondschool. In juni 2015 ben ik afgestudeerd en mag ik mij gediplomeerd hondentrimster noemen.

Niet lang daarna ben ik gestart met mijn eigen trimsalon. Op 11 februari 2016 zag trimsalon ’t vlekje. Ik ben gestart in Zele en sinds oktober 2018 gevestigd in Lokeren. ’t vlekje was een bijberoep van mij, dat ik uitoefende na mijn uren of op zaterdag.

Zelf hebben we twee leukerds van honden geadopteerd. Een altijd blije en actieve Boxer, Otis (2013) en mijn spring-in-t-veld Dalmatiër, Olaf (2019).

Cynthia & Pieter
Cynthia & Pieter